Frånvarande

Jag har inte så mycket ork just nu att skriva så mycket här inne. Jag har fullt upp med att hålla mig ovanför vattenytan. Är inne i ett jätte jobbigt skov just nu med min fibromyalgi och har det jätte jobbigt. Jag har ingen ork alls till något. Nu är det snart semester och jag hoppas att det skall hjälpa mig att komma till baka i vardagen.
Hoppas att ni alla har det bra.


vackert

            

Vem är du???

Varför gör du så här mot mig?
När jag känner mig på "topp"
så sparkar du undan fötterna
på mig och låter mig börja om från början 
att försöka ta mig upp.
Varför kan du inte låta mig vara?
Låt mig vara i fred och må bra.
Du har tagit så mycket i från mig.
Jag är inte den jag brukade vara.
Jag har ingen ork och lust till något.
Jag vet vem du är och jag hatar dig.
Ditt namn är :

FIBROMYALGI


Min goding

             

Min stora tjej

             

Sjöjungfrun

                    

Har precis läst färdigt denna boken och jag kan rekomendera den. Kanon spännande.

Prata

Skall livet vara på detta viset? Skall jag behöva stå ut med detta resten av mitt liv? När man tror att man är på topp så kommer bakslaget, vet inte hur länge jag kommer att orka med detta.
I bland önskar jag att jag hade någon att prata med som lider av samma sjukdom, känns som jag behöver ha någon som förstår mig. Vad tar man sig till när man har fått en kropp som lever sitt eget liv och inte längre gör som man vill. Ena dagen kan man vara på "topp", nästa dag är man nere på "botten".  Jag fattar inte varför jag har drabbats av detta, varför kunde inte jag fått ha ett vanligt liv.
Idag har jag legat i sängen mer eller mindre hela dagen. Sovit och läst om vart annat, känns som om huvudet skall explodera.
Till mina vänner vill jag säga Tack för att ni finns.
Kram

Pang huvudvärk

Började igår och i natt har det varit för jävligt. Har knappt sovit. När klockan rinde i morse så insåg jag strax att det inte skulle bli något jobb idag. Kunde knappt röra mig utan att huvudet känndes som om det skulle sprängas.
Idag har jag legat i min säng och sovit och läst. Huvudvärken vill inte ge med sig.
Nu skall jag tillbaka till sängen.
Ha en bra dag.

Trevlig midsommar

            

                                      Önskar er alla en riktigt trevlig midsommar.
                                                         Kram mina vänner.

En blogg rekomendation

Jag besöker varje dag en blogg som handlar om en liten tjej som heter Freja . Denna lilla tjejen är 6 månader och är mycket sjuk. Jag fick adressen till denna bloggen av ett par av våra husvagns grannar. Det är hennes syster som har fått denna lilla tjejen. Man för står inte hur människor orkar med i bland. Jag skulle vilja ge en stor kram till denna familjen för dom behöver allt stöd dom kan få.
Gå in på denna bloggen och ge dom ditt stöd du också.


Säng dax

Ja då var denna tisdagen över. Skall strax hoppa i säng. Har varit ute med Wenke på en promenad, underbart väder att promenera i. Trevligt att kunna tjöta av sig lite också.
Nu kallar sängen, det är en ny dag i morgon.
Sov gott mina vänner.
Kram

Sommar fest

Skall strax åka i väg på sommar fest till Charlies dagmammor. Barnen skall sjunga och det är fika. Skall bli trevligt.
Känner mig rastlös och skulle vilja göra något som muntrar upp lite.
Förslag??


Vet inte vad jag skall skriva

Just nu mår jag inte så bra, känner mig väldigt nere. Orkar knappt med dagarna.
Kämpar med att hålla mig ovanför vattenytan och det klassiska att vara glad och käck inför alla andra.
Men men, det går väl över. Orkar inte förmå mig att göra något samtidigt som jag känner ett stort behov av att göra saker.
Ha en bra dag, nu skall jag till jobbet.

Trötthet

Fy vad jag är trött idag. Sovit middag i flera timmar, skulle nog ha kunnat sova tills i morgon.  I kväll blir det sängen tidigt.
I går var det trevligt. Vi käkade gott och kollade på matchen med goda vänner, synd att sverige förlorad. Dom gjorde en kanon match.
I morgon är det jobb igen som gäller, bara 4 dagar denna veckan skall bli skönt. Kan inte fatta att det är midsommar afton redan.
Ha en fortsatt trevlig helg.


Heja Sverige!

Ikväll spelar Sverige-spanien och då sitter väl många bänkade framför tv:n.
Vi skall ha hit lite vänner på middag idag och för att kolla in matchen. Vi skall grilla redan vid 16 så vi är klara innan matchen börjar.
Skall ni se matchen?
Ha en fortsatt trevlig dag.

                   

Redigering

Nu har jag suttit och redigerat massa bilder i CS3, jag tar alla bilder i ett format som heter RAW och då måste man redigera dom. Tycker verkligen att detta är jätte kul att göra.
Här kommer en bild på två söta syskon som jag var hemma hos här om dagen och plåtade.

      

Fredaaaag

Jag är inte jätte bra på att blogga för tillfället. det beror på att jag mår inte riktigt bra just nu. Värken är över jävlig och detta i sin tur gör att jag blir skit trött.
Idag är det fredag och sista dagen på jobbet för denna veckan. Det blir ingen husvagn i helgen, jag har faktiskt ingen lust att åka. Det beror förmodligen på att jag inte mår riktigt bra, har aldrig haft den känslan innan att jag inte vill åka dit.
Igår köpte vi en till bil. Det blev en peugot 206 från 2000. Vi hade sådan tur så att vi hittade annonsen på blocket och det visade sig att hon som sålde bilen bodde på gatan ovanför oss. Sån tur man kan ha. Robert lyckdes pruta ner den 5000 kr också.
Så nu har jag en aldeles egen bil. Skall ta lite bilder och lägga ut sedan.
Nu skall jag ta på mig och fara till jobbet i min nya bil :)
Ha en bra dag.
Kram

       

På väg på cup

          

Goding

    

Skit

Känns skit just nu. Jag är så trött att jag knappt orkar hålla mig vaken, det spelar ingen roll om jag precis har vaknat för jag är lika trött ändå. Kan sitta rakt upp och ner på en stol och somna. Värken har kommit som ett brev på posten också. Inte blir det bättre av att det blåser storm.

Har varit hos Malin och hälsat på nu på kvällen, kände att jag behövde komma iväg och få tänka på annat. Tack för en trevlig kväll, det får vi göra oftare.

Nu skall jag gå och lägga mig.
God Natt

                        

Avslutning

Strax skall vi iväg på Michans skolavslutning. Vädret kunde ju ha varit bättre, det blåser storm och regnet hänger i luften. Hoppas det spricker upp.
Ha en bra dag.

Tjolahopp

Så har man gjort första dagen på veckan. I morgon är jag ledig för Michan har skolavslutning. Hennes farmor och farfar går med på avslutningen och sedan går vi hem hit och fikar. Agneta har bakat tårta.
Skall bli skönt med ledighet. Längtar som bara den till semestern.

P.s Går inte att ladda upp bilder så det får bli ett inlägg till utan.


sommar sommar sommar ....................

Det känns som att sitta här vid husvagnen mitt i semestern. Vädret är helt makalöst underbart. Igår satt vi ute till efter 21 och myste. Grannarna var inne och vi drack lite vin. Det slutade med att jag hamnade inne hos ett annat par av våra grannar och var hemma vi 1 tror jag. Lite tung i huvudet idag, men trevligt var det. Kul att man har fått så otroligt trevliga grannar.
Ha en bra söndag för det skall jag ha.

Kram på er.

Skön lördag

Idag skall jag åka ner till husvagnen. Skall bli skönt.
Igår var jag i uddevalla hela dagen och kollade på handboll. Det var trevligt och väldigt varmt. Jag försökte hålla mig i skuggan så gott det gick. Tjejerna hade roligt men tyckte att det var lite jobbigt med värmen.
Nu skall jag fixa mig i ordning och åka.
Ha en bra helg.

                       


Uddevalla

Here we come!!!!!
Idag är det dax för Junicupen, det är en handbollscup som spelas utomhus i uddevalla. Jag och Michan skall strax åka. Hon kommer att spela hela helgen, medans jag bara kommer vara där idag. Ikväll eller i morgon kommer jag att åka ner till husvagnen.
Ha en bra dag.
Kram

         

Vackert

             

Sista dagen

Då var det bara denna dagen kvar att jobba för denna veckan. Skönt skall det bli. Känner mig inte speciellt pigg, känns som förkylningen aldrig släpper. Tror att jag har allergi på det hela också. Massa gräs ute nu.

Igår hade vi sommaravslutning med fotoklubben, det var jätte trevligt. Vi träffades i härskogen och så gick vi till en jätte mysig grillplats precis vid sjön. Helt underbart. Har inte orkat att lägga in några bilder än. Får göra det i kväll.
Kommer sakna dessa träffar under sommaren.

Ha en trevlig dag.
Kram


Koncentrerad

    

Humla

Alla ni som känner mig vet att jag inte är den personen som gillar småkryp och insekter. Jag har totalt fått tuppjuck vad gäller att fotografera. Idag ramlade det ner en humla pä altanen och blev liggande där. Han fick väl en hjärnskakning. Efter en stund började han piggna till och gå omkring lite. Jo vad gjorde jag då??? Sprang in och hämtade min kamera med mit nya objektiv på. La mig raklång på golvet och tog massa bilder. Tyvätt blev dom inte vad jag hade hoppats på, men övning ger färdighet sägs det.
Så nu skall ni få se på en bild

                 

Nytt upplägg

Nu har jag och min hälsochoah beslutat att jag skall skippa Gi maten och gå över på viktväktarnas program. Känns bra för mig då det har stått stilla med Gi rätt länge. Jag skall fortsätta med mina promenader och min stegräknare.
Så nu skall här räknas points :)

Frukost: Fiberhavregrynsgröt, äpplemos och mjölk


Till ända

Så var denna dagen också till ända. Nu ropar sängen och det är dax för mig att hoppa i den. Jag undrar bara hur man skall kunna sova i denna värmen.
Hoppas ni haft en bra dag.
Kram


                      

Natti natti

Så var denna söndagne också gjord. Imorgon är det jobb som vanligt,  börjar jobba 100% nu igen.
Sov så gott

                  

söndag

Idag har jag och Charlie varit på stranden, Charlie badade och jag satt och läste. Vi var där 1½timma sedan blev det för varmt så vi gick tillbaka till husvagnen. Efter det har vi bara slappat. Jag lyckades somna i solen så vi får väl se hur jag ser ut i kväll :)
Sitter nu och väntar på gubben som jag hoppas kommer snart så vi kan åka hem. Det är ju lite att pyssla med hemma också.
Nu skall jag packa ordning så jag är klar tills han kommer.
Vi hörs.
Kram

Lika varmt i dag.

Så var det redan söndag. I dag blir det säkert lika varmt som det var igår. Svettas redan och kl är bara 8. Skall strax ta på mig kläder och smörja nig så att jag inte bränner mig. Det vil jag inte göra igen.
Ha nu en riktigt bra dag mina vänner.
Kram