Idag skall jag jobba......

Känns så där just nu faktiskt, jag hade hellre legat i sängen och sussat. Fast sova det gör jag så dåligt ändå, ännu en natt som jag har sovit väldigt dåligt. Vaknar flera gånger och tittar på klockan.
Jag jobbar bara i dag och sedan börjar jag inte förrän den 8 januari igen, skall bli skönt.

I går var jag och scrappade och det var väldigt trevligt. Jag gjorde 1 ½ sida. Kommer på bloggen förhoppningsvis i kväll. Den andra sidan skall jag försöka göra klart i kväll om jag hinner.

I kväll skall min mamma hjälpa mig att färga håret, man vill ju vara fin inför nyårsafton :)

Vad skall ni göra idag?

Kram

  


Kan inte sova.....

Inatt har jag inte sovit speciellt bra. Jag har vaknat jätte ofta och tittat på klockan. Konstigt att man inte kan sova när man är trött, fattar inte detta.
Jag har grymt ont i mina höfter och det är förmodligen en av anledningarna till att jag inte kan sova.
Sitter här nu vid datan och dricker lite kaffe i min ensamhet. Gubben sover och barnen är inte hemma. Tänk är barnledig och kan inte sova.

Vad händer idag?

Jag och min mamma skall hem till
Lollo och scrappa, skall bli trevligt. Känner att jag behöver det. Väldigt längesedan jag pysslade, så då får man passa på när man är ledig :)

Vad skall ni hitta på idag?

Ha en bra dag.
Kram

  

Grattis!

  

Grattis på födelsedagen i dag till världens bästa dagmamma
Lollo .

Kram från oss.

Jag tänder ett ljus....

  

Jag tänder ett ljus för min bästa vän och hennes familj som under julhelgen miste en nära anhörig.
Finns alltid här för er.

Kram

Michan

  

Eva-Lenas bloggmix

Jag har skapat min egen bloggmix. Kolla in den  här , kanske hittar du någon blogg du gillar.

Annandag jul

God morgon i stugorna! Hur mår ni idag? Här är det bra, skönt att få sova på morgonen tycker jag.

Ja då var julafton över för denna gången. Vi var hemma hos mina svärföräldrar hela gänget och det var trevligt. Tomten kom dit med julklappar till barnen och dom fick massa.
Michan fick nog det mesta hon hade önskat sig. En kamera,Wii konsolen och ett spel, kläder, böcker och DS spel mm.
Charlie fick mängder av lego, snacka om lycka. Han fick även en cykel,Ds konsol+spel, CD freestyle, kläder mm.

Dom var mycket nöjda.

Jag och gubben hade bestämt att vi inte skulle ge varandra några julklappar i år så jag hade inte köpt någon till honom, men han hade varit så gullig och ändå köpt till mig. Jag fick ett batterigrepp till min kamera, gissa om jag blev glad.

I går var vi hemma hos min mormor på 75 årskalas. Hon fick parfym och en blomma av oss. Hon var så glad att se oss alla. Det är inte varje dag vi samlas alla hemma hos henne. Det var trevligt.
Jag käkade smörgåstårta och även en liten bit vanlig tårta. Kommer dröja länge innan jag gör detta igen.

Idag är det annandag jul och vi har inga större planer. Får väl tvätta lite och även hjälpa lille man att bygga allt lego.
Tycker det är jätte roligt att bygga lego.

Nu skall här ätas frukost.

Ha en bra dag.

Kram

  

Julafton

Önskar er alla en riktigt God Jul och hoppas ni får en kanon bra dag.

Kram

  

Dan före dopparedan

Idag är det dagen före julafton. Vart har tiden tagit vägen, fattar inte det.  Julklapparna är färdigköpta. Jag skall bara fixa en 75 års present till min mormor som fyller år på juldagen.

Jag skall jobba sista dagen idag innan jag har ett par extra dagars ledigt. Kommer inte jobba hela dagen, får se vad jag har att göra.

Ha en bra dag.

  

Ny dag

Vaknade 4:30 och kunde inte somna om. Kommer vara som ett ras idag, har inte sovit speciellt mycket. Robert skall vara hemma med en sjuk kille idag. Får hoppas han kurerar sig till julafton.

Nu skall jag göra iordning mig för att gå till jobbet.

Kram på er.

  

Utkast: Idag har ...

Idag har jag haft lite studiofotografering här hemma. Jag ville öva lite på att använda mina studioblixtar. Det var jäte roligt och många bra kort blev det. Så nu har jag lite att redigera.

Här är en av bilderna jag tog. Man får muta ibland, fast ibland hjälper inte det heller :)

  

Lego

Min morgon har jag ägnat åt att bygga i hop Charlies lego som han fick i går. Tycker det är jätte kul att bygga ihop lego. Charlie blev så glad nu när han kan leka med det.

En liten förkyld kille har jag här hemma idag som är lite hängig.

  

En sån dag

Idag har det varit fullt ös. Har inte hunnit sitta vid datan alls.
När vi gick upp i morse så började jag städa, dammsög och tvättade golven. Samtidigt höll jag på att göra tacopaj eftersom Michans farmor och farfar skulle komma på besök. Efter att vi hade ätit och druckigt kaffe så åkte dom med oss till Michans handboll. Hon skulle spela match. Var i hallen i 3½ timma och det var lite för mycket idag. Michan och dom hadw avslutning med pizza och lite efter snack.
På kvällen fick vi gäster. Gubbens kusin med familj kom hit, vi hade lite julklapps utdelning med barnen. Alla blev nöjda och glada.

Nu ligger hela familjen och sover och jag ville ha lite egen tid framför datan. Har ju inte hunnit det idag.

  

Julkort till er

  

God Jul & Gott Nytt År

  

Håller med

Jag håller med socialdemokraterna om att man skall ta tillbaka dom nya sjukförsäkringsreglerna då det redan är tufft på arbetsmarkanden för alla uppsägningar som har varit.
Läs hela artikeln
här

Onsdag 17/12-08

Ja vet inte riktigt vad jag skall skriva om just nu. Mår inte så bra för tillfället och det känns blä. .

Igår var jag ju hos frissan och det gick bra. Jag klippte bara topparna denna gången då jag har bestämmt mig för att ha långt hår igen.

Äntligen är jag också färdig med mina julklappar. Ja är super nöjd med detta, brukar alltid vara ute i sista stunden annars.

Har äntligen fått komma till en sjukgymnast idag och hon har tittat på min rygg och kännt på mina höfter och det verkar inte som det är några ner eller disk skador och det känns kanon. Utan det är musklerna som inte orkar och detta beror på fibromyalgin. Jag fick ultraljud och även lite lätt massage och så gjorde jag olika stretch övningar som jag även skall göra hemma. Känndes jätte bra. Så om 1½ vecka skall jag tillbaka.

Fick idag ett par jätte snygga pumps av min snälla mamma. Skall se om jag hinner fota dom i morgon och visa er. Älskar högklackat.

Idag har jag och barnen även klätt granen så nu står den där så fin. Bild kommer :)

Nu skall jag gå och lägga mig och sova.

Kram på er.

Back to work

4:15 vaknade jag idag, kunde inte somna om så 4:35 gick jag upp. Undra om det kan bero på att jag sov nästan hela dagen i går.
Idag skall jag gå till jobbet. Efter att ha legat hemma igår med huvudvärk och orkeslöshet känner jag mig bättre.
Idag skall jag ha rehabsamtal på jobbet, det känns helt ok med tanke på att jag har haft det ett antal gånger nu.

I eftermiddag skall jag klippa mig, skall bli så skönt att få bort allt slitet. Det var evigheter sedan jag var hos frissan. 

Nu börjar vårat badrum att bli färdigt, lite vatten rör kvar att dra men annars är det mesta på plats. Skall bli så skönt när det är helt klart. Lovar att ta bilder och lägga ut här.

Ha en bra dag.

Kram

Vad kul det kan vara med en penna.

  

Liten julsång

  

6 timmar

Ja det är vad jag har sovit i dag på dagen i två omgångar och jag känner mig inte ett dugg piggare.  Kommer garanterat somna ikväll utan problem.
Skall ta mig en lite promenad senare. Skönt att få lite frisk luft.

  

Söt liten tjej

  

Orkeslös

Idag strejkar kroppen. Jag har ingen ork alls. Huvudet värker. Jag gick upp som vanligt och gjorde mig i ordning, käkade frukost och drack kaffe. Försöker alltid att komma i väg till jobbet men det är tyvärr inte alltid så att det går. På väg till jobbet vände jag och åkte hem. Nu skall jag gå och lägga mig och se om jag mår bättre om ett par timmar.

Ha en bra dag.

  

Film tips

  

Har ni inte sett Arn filmerna så måste ni göra det. Dom är kanon bra.

Barbapappa

  

Lucia

Nu skall jag åka till lerum med barnen och se om vi kan få köpt en födelsedagspresent. Michan skall gå på kalas idag.
I eftermiddag skall vi hem till min bror som fyller år. Det blir lite middag.

Annars blir det inte mycket gjort här hemma idag.

Trevlig lucia.

Kram

   


Julsång

  

Så var ...

Så var det fredag igen. Vad veckorna går fort.
Jag har jobbat idag och i morse var det lusse på skolan där jag jobbar. Så himla fint.
Ikväll skall jag gå på julfest med en av mina skolor, skall bli trevligt.

Idag har det snöat så ute är det aldeles vitt och fint. Får se hur länge det håller i sig.

Ha en bra kväll.

  


Blääääää........

Jag vet inte hur jag skall stå ut denna vintern om min värk i höfter och bäcken skall fortsätta. Jag har så ont så jag vet inte vad. Jag klarar av den andra smärtan jag har, men inte denna. Inga tabletter hjälper mot denna smärta.
Jag känner mig helt orkeslös och ledsen. Vet inte vad jag skall ta mig till.
Sitta, stå eller gå spelar ingen roll värken är konstant.
Längtar till sommar och sol.

Ha en bra dag.

  

Mina älsklingar

  

Nobelpriset

Man brukar säga att bakom varje framgångsrik man, finns där en kvinna. Vilket är sant, utan tvekan! Men ännu sannare är att bakom varje trygg liten Guldklimp (barn) finns en mamma! En mamma som lägger ner hela sin själ i att fostra, trygga och skapa kärleksfulla förutsättningar för sina barn. 

En mamma som så ofta får dubbeljobba med att få vardagen att gå ihop... som efter först en lång dag på jobbet, kommer hem, lagar middag, läsor läxor, tvättar, stryker, städar, handlar och inte minst ger sina barn kvalitetstid! När väl kvällen och natten närmar sig, stupar hon i säng av ren utmattning... för att få ork att ta sig igenom ännu en ny dag... med ett leende på läpparna!

Vi alla mammor som lyckas med den här bedriften är UNIKA! Utan tvekan är vi värda ett Nobelpris inom ämnet Mammakunskap!

Det är med en stor ära jag tilldelar Dig det här Nobelpriset! Jag beundrar Dig för Din styrka, för Din glöd och för Ditt engagemang! Var STOLT över Dig själv!

Jag har fått det här Nobelpriset av Duracellmamman. I min tur är det med en stor Ära som jag tilldelar priset till följande mammor:

Ulrika

Lollo

Maria

Duracellmamman

Jenny

Cissi

Petra

Josefine

Wenke

Malin

Min mamma

Anna

Och alla andra mammor där ute.

Kram från Eva-Lena


Luciafirande

I går hade Charlie och dagmammegruppen luciafirande. Alltid lika mysigt att titta på dom små när dom sjunger. Dom är så duktiga.

  

Ont ont ont...........................

Fy attans vad jag har ont i höften idag. Undra om det är det kalla vädret som gör det eller så kommer det från ryggen.  Skall till läkaren i morgon och då får hon kolla.
Igår kväll blev det inget bloggande, jag somnade strax efter 20 i soffan och gick och la mig i sängen kl 21. Längesedan jag var så trött att jag somnade i soffan så tidigt.
Idag skall jag jobba som vanligt. I eftermiddag är det lussefirande i lokalen med Charlie och dagmammorna, skall bli mysigt.
I kväll skall vi hem till chefen och käka lite gott. Det är som ett litet tack och adjö från henne då hon inte kommer att ha oss som personal efter nyår. Lite sorgligt faktiskt. Hon har varit en jätte bra chef.

Korten från liseberg blev katastrof dåliga. Så det vara bara att slänga i papperskorgen. Sparade några som jag kan ha här i bloggen.

Ha en bra dag.

Kram

  

Ny vecka

Så var det en ny vecka igen. Helgen har varit bra lungt och skönt.

Igår var jag på liseberg med fotoklubben, vi gick runt och fotade. Jag kan bara säga att det var massa folk. Gick ju knappt att röra sig på vissa ställen.  Blev inte så mycket fotande för mig.
Jag och min dotter avslutade kvällen med middag på värdshuset. Mysigt att bara göra något hon och jag.
Skall se om jag fick några bilder som jag kan visa här.

Ha en bra dag.
Kram

  

Dålig blogg dag

Idag har varit en riktig slapp dag. Jag har inte orkat blogga.
Min mamma tyckte att jag var dålig på att uppdatera så jag får väl skärpa mig :-)

Idag var det sovmorgon, gick upp 8:30. Vi var barnlediga. Har bara tagit det lungt och tvättat tre maskiner har jag hunnit med. Vi har även legat i soffan och kollat på film, det är inte vanligt att man gör det mitt på dagen i denna familjen. Mysigt att kunna få göra det i mellan åt.

Körde gubben och en jobbarkompis till honom till kungälv då dom skulle på firma fest. Sedan tog jag mig en sväng hem till mina föräldrar. Svägerskan och kidsen var där. Alltid roligt att träffas.

21 hämtade jag Michan som varit på kalas. Charlie skulle sova kvar hos farmor och farfar var det bestämt men när kl var 22 ringde han och ville komma hem till mamma. Så nu ligger han och sussar i våran säng. Skall strax själv ta och krypa ner i sängen.

Så har min dag sätt ut i dag lördag.

Sov sött

  

Mina nya ljusstakar

  

Gå med du också

  

Utmanad

Jag har blivit utmanad av duracellmamman. Reglerna är enkla, du lämnar en kommentar till den som har utmanat dig när du är klar och så utmanar du tre andra. Jag utmanar junitjejen , Ulrika och Lollo .

Jag önskar mig av tomten

3 hårdapaket

Ett batterigrepp
En tryckkokare
Nytt objektiv

3 mjukapaket

Snygga underkläder
Varma tofflor
Massa kramar

3 Viktigapaket

Att jag och min familj får må bra.
Fortsatt framgång med viktminskningen.
All lycka åt mina barn


Förkyld

Ja då var man förkyld. Stog framför spegeln och hade precis tagit på mascara när jag började nysa som bara den. Vad händer då? Jo mascara under hela ögonen, den hade inte hunnit torka. Så typiskt. Men fram med toppsen bara så var det borta :) .
Nu är det dax att väcka lille man och sedan åka till jobbet.

Ha en bra dag.

  

Älskar deras julreklamer

  

Dagens inköp

Idag blev det 2 st skjortor handlat till gubben. Hoppas han blir nöjd.

  

Köpte även byxer och ett linne till Michaela som hon kan ha på jul. Får se om det passar den lilla damen annars är det bara till att byta.

  


Slappar dag

Oj vad jag känner mig slapp och slö idag. Fryser gör jag också.
Skall ta mig en svänt till alingsås i dag och se om jag kan få köpt dom sista julklapparna. Bara till Michan kvar och det känns jätte skönt.
Inte för att jag vet riktigt vad jag skall köpa, men det löser sig.

Vad skall ni hitta på idag?

  

Ännu en tisdag

Så var ännu en dag till ända. Idag har jag jobbet heladagen, har gått rätt bra. Mycket att göra och då går ju dagarna mycket fortare.
I kväll har jag varit på informationsmöte på högstadieskolan där Michan kommer börja nästa år. Kommer säkert bli bra. Känns ju lite konstigt att mammas lilla flicka skall börja högstadiet, oj vad tiden går fort.

Väl hemma igen blev det slappande i soffan och tv tittande. Kollar alltid på House på tisdagar. Tycker den är bra.

Fick ljuslycktor av min man i dag¨, dom var jätte fina. Skall se om jag kan ta en bild i morgon på dom. Jag bara älskar ljuslyktor.

Nu är det strax dax att hoppa i sängen.

Ha det gott!

  


Titta vad jag har gjort

  

Test

  

Håller på att testa lite med min kamera. Känner att vi inte riktigt är kompisar än. Men övning ger färdighet.