Måndag igen

Nu var det måndag och midsommar helgen var avklarad.
På midsommar var vi i Grums hos Roberts farbror och firade midsommarafton. Vi hade tur med vädret och kunde vara ute.
Hoppas att ni haft en bra midsommar.

Idag börjar jag sommarrean i min butik 15-25 % på massa varor. Välkomna in och titta. www.scrapgodis.se

Ha det gott.

Kram Eva-Lena

Tittut

Tittut

Denna sidan gjorde jag på scrapträffen i lördags. Fick sådan lust att scrappa bäbis kort igen så jag tog fram kort när Charlie var liten.
Gjorde denna Lo av en skiss som vi hade skissutmaning på . Vi var 15 st som satt och pysslade hela dagen och hade jätte trevligt. Vi åt och drack gott hela dagen. Kan knappt vänta tills nästa träff.
Det är bara att börja planera inför nästa träff snart, får ju inte gå för långt i mellan.

Ha det gott.

Kram Eva-Lena

www.scrapgodis.se

sommar sommar sommar

Idag har Michaela haft avslutning, det var underbart väder. Efter gick vi hem och åt jordgubbstårta som Michaelas farmor hade gjort, det var nog den godaste jordgubbstårtan jag ätit.
Nu sitter jag och kollar lite fotboll ( Trinidad tobago-England) och dricker lite vin. Jag laddar upp för den stora matchen i kväll. HEJA SVERIGE!
Imorgon blir det till att laga mat inför scrap & stämpelträffen som går av stapelen på lördag. Skall bli så kul.
Imorgon kommer min underbart goa vän Marie hit från Lund för att delta i träffen och det skall bli så kul att träffa henne och umgås.

Ha det så gott alla goa och glada vänner!

Kram Eva-Lena

www.scrapgodis.se

Godiskrig

Godiskrig


Nu har jag äntligen gjort en Lo. Jag har anvnt mig av papper från MM nya bohochic olivia, kanon fina papper. Jag har dom i min butik
www.scrapgodis.se. Jag har för första gången även använt undressed hardware och målat med akrylfärger, jätte kul. Även dessa finns i butiken.

Nu känner jag mig bättre från halsflussen och det är skönt. Ikväll skall vi hem till ett par i föräldra gruppen och grilla, det skall bli trevligt.
Helgen skall ju bestå av kanon väder och det är ju skönt så man kan vara ute lite. Imorgon kommer gäster och då skall vi kolla på FOTBOLL, det får man ju inte missa.

Ha det gott!

Kram Eva-Lena

www.scrapgodis.se

Jobbigt

Usch vad jobbigt det är att ha ont i halsen och feber. Är jag inte bättre i morgon får jag gå till vårdcentralen och kolla så jag inte har fått halsfluss. Det känns faktiskt så.

Något som är roligt i alla fall är att jag fått hem nya varor till www.scrapgodis.se
Det är så kul att packa upp. Fick hem jätte fina papper från Making Memories. Knappar från Bazzil ,oj vilka fina. Knappar är så skoj.


Nu skall jag fortsätta med mina nya varor.

Ha en trevlig kväll.

Kram Eva-Lena
www.scrapgodis.se
www.scrapgodis.blogg.se

Skönt

Ja nu är det söndag kväll och det är sååå skön att veta att man är ledig 2 dagar till. Jag har i och för sig kopplat med jobb telefonen hem så att jag kan ta dom samtal som kommer. Hoppas på att det inte blir många.
Helgen har varit lugn. Ifredags var det grill hos vänner och igår var vi och köpte en studsmatta till barnan. Jätte kul tycker dom det är att hoppa. Vi blev även bjudna på middag hos mina föäldrar igår.
Idag har vi inte gjort så mycket, varit ute i det fina vädret.
På kvällen var jag och Michaela hemma hos mamma och scrappade, det var Michaelas första gång. Lite otålig blev hon. Men 2 sidor fick hon gjort. Jag gjorde en Lo till Scraprooms Heja Sverige Tävling. Kul att vara med . Lägger ut den på bloggen så fort tävlingen är avgjord.

Nu har jag och gubben bokat en weekend i helsingborg första helgen i juli. Vi skall bo på hotell Marina som ligger nere vid hamnen. Skall bli så mysigt. Vi behöver vara ensamma. Har mailat min anmälan till SR om att jag vill vara med på en accordion kurs den helgen, hoppas det finns plats kvar.

Nu skall jag hoppa i säng.

Kram Eva-Lena

Glöm inte besöka www.scrapgodis.se
Butiken kommer uppdateras med nya varor förhoppnings vis nästa vecka :)

Äntligen fredag

Så var den efterlängtade fredagen här. Sitter här på  jobbet och väntar på att få gå hem.
I kväll skall vi hem till kompisar och grilla. Mums vad det skall bli gott. Kul att få umgås lite också :)

Känner mig liet pyssel sugen så i helgen får jag nog sätta mig med mina foton.
Hoppas ni alla får en riktigt trevlig helg.

Kram Eva-Lena

P.s Glöm inte besöka min webbshop
www.scrapgodis.se d.s