Nu är det inte många dagar kvar

På fredag åker jag till helsingborg på maraton, skall bli så kul. Har väntat på detta länge nu. Behöver lite tid för mig själv.

Nu har jag varit hemma från jobbet i en vecka för min rygg. Känns bättre, men har ganska ont på kvällarna. Vi får väl se hur det går att jobba nästa vecka.

Idag hoppas jag att mina twinklings kommer för jag är så sugen på att få måla mina julmotiv med dom. Hade tänkt pyssla lite julkort idag. Kanske kan få sålt några. Fick ju sålt ganska många förra året.

Så idag blir det inga stora aktiviteter. Skall nog gå ut och få lite luft.

För er som vill handla av scrapgodis finns det nu möjlighet att besöka lilla butiken i mitt hem. Gå in på
www.scrapgodis.se så får ni mer info.

Ni missar väl inte att anmäla er till Gråbo träffen den 18/11. sista anmälningsdagen är på söndag.

Ha en bra dag.

Kram Eva

www.scrapgodis.seAjajaj min rygg

Vaknade i morse och kom knappt ur sängen, men enveten som jag är masade jag mig upp och duschade och käkade lite. Frukosten fick jag äta stående då jag inte kan sitta ner på grund av ryggvärken
Jag har ont i ryggen i mellan åt men detta är värre än det brukar. Har aldrig behövt vara hemma innan för detta. Skall ringa vårdcentralen och se om jag kan få en läkar tid. Dom har ju sagt innan att dom tror att jag har ett diskbråck. Men av någon konstig anledning bryr dom sig inte om att göra någon riktig undersökning. Denna sjukvård. Så nu skall jag ringa kl 8 o se om jag kan få en tid i da.

Ikväll har jag biljetter til After Dark på rondo så typiskt att detta skulle komma just nu. Om det inte släpper under dagen kommer jag ju inte kunna gå. Kan ju inte sitta ner knappt.


Nog med gnäll. Tur att man har trådlös data :)

Ha en bra dag.

Kram

Eva-Lena

www.scrapgodis.se


Dagiskort

Dagiskort
Här har jag scrappat en sida med ett gammalt dagiskort. Blommorna på sidan är fuzzy rub.ons, jag blev kär när jag använde dom. Så underbara.

Så var denna tisdag också gjord, oj vad det går fort.
Igår var jag på viktväktarna -1,1 kg, så jag var nöjd.

Nu skall jag hoppa i säng.

Sov så sött :)

Kram Eva-Lena

www.scrapgodis.se