Dagen efter

image85

Då var det bakis dagen i dag. Vilket underbart roligt bröllop vi var på i går. Dom hade abonnerat älvsnabben i göteborg och den tog oss runt drygt en timma i älven. Dom gifte sig uppe på däck. Så mysigt, solen strålade och champagnen flödade.
Fi blev avsläppta på ett ställe som heter Bryggan under bron och där bjöds det på en underbar middag, massa tal och en himla massa dans. Jag har inte haft så kul på länge.

Detta kortet gav  vi till brudparet, detta kort är gjort av
Marie.  Hon gör så fantstiska kort.

Nu skall jag sätta mig med en god bok.

Kram Eva

Bröllop

Idag skall vi gå på bröllop, det skall bli så kul. Det var många år sedan jag var på bröllop.
Var igår på allum och fick presenten inslagen i en butik som är speciallister på paketinslagning. Köpte även en handväska och lite smink.
Nu har jag en vecka kvar på semestern och det känns fruktansvärt tråkigt. Skulle värkligen ha behövt att ha lite sol och värme sista veckan. Så man piggnar till lite. Regnet gör ju en bara depprimerad.

Nu skall jag göra lite kaffe.

Ha en bra dag.

Kram Eva

Mitt paradis

image84

Jag har hittat mitt paradis, där jag bara får lov att vara och slippa alla måsten. Falkenberg är helt underbart. Jag älskar campinglivet och skulle inte vilja byta ut det. Skönt att ha den känslan då man vet att man har gjort rätt val. När man går till stranden och kommer över kullen är det som om man kommer till en riktig playa utomlands.
På lördag skall vi gå på 1 års kalas då barnens kusin fyller år, skall bli roligt att få träffa den lilla skruttan.

Nu håller jag som bäst på med alla måsten här hemma. OJ vad tvätt det är.

Ha en fortsatt trevlig sommar.

Kram kram

Glad sommar

GLAD SOMMAR

Idag åker jag på semester till våran husvagn. Skall bli så skönt att få bara vara ett tag nu. Hoppas att ni alla får en riktigt bra sommar och att solen vill komma även till detta land.

Många kramar

Eva

husvagns semester

husvagn

Till helgen bär det av på 4 veckors semester till våran underbara husvagn. Skalll bli så skönt att få komma ner dit. Jag längtar så.
Idag har jag fått hjälp av min goa vän
Marie att lära mig att förminska korten till den storlek jag vill ha på dom och lägga flera kort på ett A4 ark, så bra att ha en expert till vän. Tack Marie!

Ha det gott

Kram

Tusen tack

Tusen tack

Idag fick jag detta underbart fina kort med posten, jag blev så glad. Tack underbara
Ulrika du har förgyllt min dag :)

Kram Eva-Lena