Kvarnen i hyssnaIdag har jag spenderat några timmar med 3 foto vänner. Det var mycket trevligt och väldigt vakert ställe. Massa kort blev det också taget så nu har jag lite att pilla med i photoshop.


Foto tur

Idag skall jag ut med några från fotoklubben och fota lite. Vi skall till kvarnen i hyssna , ser ut som ett bra ställe att ta kort på. Första gången jag följer med på en sådan grej. Skall bli trevligt.

Varit på fika

Nyss hemkommen från en fika hos goa  Lollo . Mycket trevlig, Anita och Annelie var där också. Kul att bara få sitta och prata lite skit i mellan åt :)

Tack för trevlig sällskap.

650 KFU Prestige

             

Så här ser planlösningen ut på våran nya husvagn.

Följ min blogg

              Följ min blogg med bloggkoll

Godnatt

  

torsdag

Så var det torsdag igen. Sitter här med en kopp kaffe och surfar runt lite innan jag skall till jobbet.
Någon som har något bra tips mot magkatarr? Jag har fruktansvärt ont i min mage, gör ont när jag dricker och äter. Tänk om man kunde få må helt bra någon gång.
Hoppas att detta fruktansvärda regnväder som har varit håller sig borta i dag, hatar när det regnar.
Ha en bra dag.
                   

Vad tittar du på???

   

Denna goding

   

Har jag varit och hälsat på idag. Han sov mest, men jag passade på att ta fram kameran så fort han hade vaknat.

Tåg

  

  

Vilken tycker ni bäst om??

25%

I morgon är jag ledig. Jag har blivit sjukskriven 25 % igen, det känns faktiskt helt ok. Måste acceptera att jag inte klarar av att jobba fullt för tillfället.
Så i morgon skall jag bara ta det lungt och vila. En promenad med en kompis skall jag ta och kanske en fika. Vi får se i morgon.

        

Min kamera och jag

            

26/8

06:00 och jag sitter här, skall strax väcka lille man. Han skall till dagmamman och jag skall jobba. Idag är jag trött, sover inte speciellt bra på nätterna. Kan ju bero på att C ligger hos oss varje natt, han är inne i en jobbig period just nu och vill inte sova i sin säng.
Ha en bra dag.Go och glad

        

En mycket go och glad camping vän. Kommer sakna alla våra camping vänner nu när våran säsong är slut.

Bloggkoll

Följ min blogg med bloggkoll

Rörande

   

21 augusti

Oj vad jag är trött, kom knappt upp ur sängen idag. Har varit dålig på att skriva i bloggen, men det beror på att orken inte finns att göra det just nu. Jag försöker dock lägga in lite bilder så att det händer något här.
Idag är det jobb som vanligt som gäller. Min coach kommer till mig idag och det kan jag säga är på sin plats, behöver någon som sparkar på mig så jag kommer i gång igen.
Nu är det dax att göra sig i ordning och åka till jobbet.
Ha en bra dag.

  

Min prins

            

Ljuslyckta

  

Lampa

               

Ny dag

Igår blev det inte mycket bloggat. Pang huvudvärk så det var bara till att gå och lägga sig.
sitter här och dricker en kopp kaffe i väntan på att jag skall åka till jobbet, Michaela skall med idag. I eftermiddag skall vi åka till allum och köpa lite grejor till Michaela inför skolstarten i morgon.
Ha en bra dag.

                     

Mammas tjej

      

Min goding

   

Namngivningskalas

Idag skall jag och barnen åka till skåne på namngivningskalas. Det är en liten tjej som heter Astrid som skall ha detta kalas, skal bli så roligt att få fira detta med dom. Skall bli så kul att få umgås med min kära vän Marie.
Sitter här i falkenberg och vädret är fantastiskt, hoppas det håller i sig ett tag.
Nu är det dax att göra sig i ordning och bege sig till skåne land.

Ha en bra dag.


Stövel

          

Godmorgon!

Ledig idag, stängningsdag i barnomsorgen. Skönt att få vila.
Idag åker jag och barnen till husvagnen och i morgon bär det av på namnkalas till skåne. Kommer bli en bra helg. Skall ner och försöka packa så mycket som möjligt så att vagnen nästan är tom inför nästa helg då köparna kommer för att ta hem den.
Nu är det frukost time.


           


I like

                  

En kärra

                      

Äntligen

Fick internet att funka igen, fattar ingenting. Skönt att kunna surfa runt lite. Nu skall jag sätta mig och leka lite med mitt nya objektiv.

                


Vilken tycker ni bäst om???

    

     

Tillbaka

                                

Nu sitter jag i falkenberg. Regnet bara öser ner. Skall strax börja packa iordning. Måste börja tömma vagnen, den skall vara helt tom och städad om två veckor då dom som har köpt vagnen kommer och hämtar den. Så skönt att ha blivit av med den.
Vi har fortfarande problem med internet hemma, hoppas att vi får löst det snart.
Ha en bra dag.

Kram

Back to normal

Ja då var man back to work. Har jobbat två dagar och det känns som jag har jobbat en evighet. Jätte kul att träffa jobbarkompisarna igen. Fortfarande väldigt lungt på jobbet då alla inte har börjat än.

Jag har problem med att lägga in bilder på bloggen från den datan jag sitter vid nu, det gör mig galen. Vet inte vad som är fel.
Nu skall jag hoppa i säng och läsa min bok.
Kram på er

Datorer

Blir så jäkla irriterad. Min dator har lagt av och vi har omformaterat den och den funkar inte endå. Blir så jäkla arg, har förlorat jag hade på den. Tur att jag har lagt in bilder på en extern hårddisk. Så nu blir det till att slåss med gubben när det gäller datan.

Hemma

Nu  är vi hemma från semestern, jag börjar jobba på måndag och det kan vara skönt med ett par dagar hemma. Min dator har klappat ihop och jag blir tokig. Hop