Äntligen är det dax

Imorgon är det dax att sätt upp husvagnen på skreacamping. Skall bli så mysigt. Jag har verkligen saknat det. Idag har jag torkat ur husvagnen diskat alla bestick, tallrikar och allt annat köksmaterial. Nu står det fint i skåpen.
Robert har tvättat husvagnen så den skall vara fin.
Nu skall jag hoppa i säng. Skall jobba halvadagen imorgon.

Ha en underbar helg.

Kram Eva

Gott betyg

Idag kom chefen och ville prata med mig. Hon gav mig massa feedback och talade om att dom är jätte nöjda med mig. Den ena rektorn jag jobbar emot hade pratat med chefen och talat om att hon tyckte att det funkade kanon med mig. Jätte roligt att få höra.

I tisdags var
Lollo här och scrappade. Henne har jag lurat så nu är hon fast. Jätte duktig är hon också. Världens bästa dagmamma också. Jag gjorde en sida men har inte hunnit ladda upp den än. Kommer inom kort.

Idag fick jag en inbjudan till en inflyttningsfest, jag blev så glad. Nu gäller det att fixa barnvakt och lura med gubben. Annars får jag åka själv. Det vill jag inte missa.

Nu ropar sängen på mig.

Godnatt

Kram Eva

Ja må han leva

Ja m? han leva


Denna sidan har jag precis scrappat klart. Det är Charlie som fyller 4 år. En sida som jag är nöjd med. Det är så roligt att scrappa speciellt när man blir nöjd med det man gör.
Nu är det bara att sätta igång med nästa sida. Har ju fått massa nya kort :)

Ha det gott

Kram Eva-Lena

scrappar

Nu sitter jag och scrappar. Så himla kul att ha kommit igång igen.
Jag är hemma denna veckan för jag mår inte riktigt bra. Känner att jag måste ta igen mig.
Nu sall jag gå tillbaka till scrapbordet igen.
Ha en bra dag!

Kram


Handboll

Igår spelade Michaela potatiscupen i alingsås hela dagen. Vi träffades 8:00 och vi var hemma15:30. Idag skall dom spela igen och det var samling 7:00. Jag kunde inte åka med idag så hon fick åka med sina handbollskompisar.
Jag skall hålla kurs i scrapbooking idag och jag börjar bli lite nervös. Men det skall bli jätte roligt. Jag berättar mer i kväll.

Igår blev jag faster till en liten tjej. Kan tro att mina föräldrar skall till sjukhuset idag ochh titta så då får jag gå dit i kväll och titta på kort.

Ha nu en jätte bra dag i solen

Kram Eva-Lena

Batman

Batman

Idag har jag scrappat denna sidan på Charlie när han är utklädd till Batman. Dom hade maskerad med dagmammorna på halloween och då fick han denna dräkt. Han hade den en gång och sedan var den för liten. Som tur var har man en liten Alfred att ge urvuxna saker till.
Denna sidan blev jag riktigt nöjd med, brukar inte bli så nöjd. Känner mig faktiskt riktigt glad att jag har gjort denna sidan.
Har precis laggt in massa kort i datan också, tänkte beställa lite kopior. Skall prova med extrafilm denna gången.

Ni som är inne och läser i bloggen, ni kan väl skriva en liten komentar så jag vet vem du är. Har du en egen blogg kommer jag gärna på besök dit. Lovar att skriva :)

Ha det så bra.

Kram Eva

Mini album

Minialbum

Detta är 2 av sidorna jag har gjort i ett sexkantigt minialbum. Inte helt lätt. Jag skall hålla kurs nästa helg och det är ett demoexemplar som jag håller på med. Måste bli klar nu i veckan så det är bara att kämpa på :)

Bilden blev lite suddig.

Hoppas ni har det bra.

Kram Eva-Lena

GLAD PÅSK

                                                  Snart ?r det p?sk
Glad Påsk önskar jag er alla!

Kram Eva-Lena

Revolution


51358-71

Jag har idag blivit en lycklig ägare till denna underbara maskin från
Quickutz. Jag älskar den. Nu skall jag se till att komma igång med mitt scrappande igen.
Jag köpte den på den fantastiskt roliga scrap & stämpelmässan som har varit i göteborg i helgen. Mycket fina papper och lite annat smått och gott har det blivit.

Igår kväll var vi ute och åt och det var mycket trevligt.

Vi såg Tomas DiLeva på Heden. Han vinkade till oss och vi satt i bilen och vinkade tillbaka som små barn :)

Jag har i alla fall haft en kanon bra helg.

Ha det gott

Kram Eva-Lena