Vilken värme

Oj vad varmt ´det har varit i dag. En helt underbar dag. Sitter nu i mitt förtält och familjen har gått och lagt sig. Michan är inte med denna helgen utan hon är hos sina kusiner.
I morgon skall gubben åka och tävla så jag har lovat charlie att vi skall gå på picknik bara han och jag. Vi skall ta med lite melon och ananas så vi har något att smaska på. Kameran skall också med så klart. Måste ju testa mitt nya objektiv.
See you!

Nytt objektiv

            

I´m In Luv

Idag har jag köpt ett nytt objektiv till min kamera och jag är kär.
Det blev ett Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM .
Skall bli så kul att få testa sig fram med detta objektiv. Mycket blommor och bin kommer det att bli :)




Älsklingen

                    

Liten nyckelpiga

               


Hemma

Är inte alls bra. Skall ringa vårdcentralen i dag och se om jag kan få komma dit och ta lite prover och att dom kollar lungorna. Har fruktansvärd hosta och mår pyton. Förkylningen är inte något bättre.
Ha en bra dag.

Vallmo

                      

Fortfarande dålig

Jag mår fortfarande dåligt och jag känner inte att jag är på bättrings vägen, snarare tvärt om. Har jobbat i veckan, men det är knappt jag har orkat detta. Får se hur jag mår  i morgon annars får jag gå till läkaren.
Var flera år sedan jag hade en sån här jobbig förkylning.
Så just nu blir det inte mycket uppdaterat här i bloggen och jag är väldigt dålig på att kommentera nu också, men jag återkommer.
Ha det gott
Kram

Underbart vackert

                     

Inget bloggande

Igår gick det inte att blogga. Kom upp felmeddelande för mig och då tröttnade jag.
Idag är jag ledig, det är min sista lediga onsdag för nästa vecka skall jag börja jobba heltid igen.
Idag skall jag vara ute i det fina vädret, det är så skönt. Mår så bra i kroppen när det är så här. Förkylningen vill tyvärr inte ge med sig ¨såjag är fortfarande lika förkyld. Blir tokig på detta.
Nu skall jag ducha och ta på mig lite kläder.
Ha en bra dag.
Kram

Må gott

                   

Mors dag

Idag har det varit mors dag. Jag fick ett nattlinne av Michaela där det står världens bästa mamma på och av Charlie fick jag trisslotter. Så goa små barn man har.
Idag har det varit underbart väder. Vi var kvar rätt länge vid husvagnen.
I morgon är det jobbet som gäller. Skönt att komma tillbaka. Är fortfarande jätte förkyld, men känner mig helt ok ändå.
Nu skall jag sova.
Kram

Söta tjejen

             

Blä

Sitter nu inne i mitt förtält med massa bomull i näsan. Denna förbaskade förkylning. Blöder massa näsblod. Jag vill bli frisk nu.
Idag har vi verkligen underbart väder. Vad har ni för väder?
Ha en fortsatt bra helg.
Kram


Fredag igen

Så var det fredag igen. Känner mig bättre, men är fortfarande kanon förkyld. Hoppas på att näsan inte rinner allt för mycket idag för jag har så ont i den. Smörjer med aloevera och hoppas att det hjälper.
Så det blir att ta det lungt idag också.
Önskar er alla en trevlig helg.

                                

Godnatt

       

Barn på en bänk

                  

Träd på nääs

                         

Blä

Inte känner jag mig bättre idag heller. Fy vad jobbigt det är att vara förkyld. Har lite förhöjd temp så man blir ju extr matt då. Så i dag blir det till att ligga på soffan igen.
Ha en bra dag på er.
Kram

                  

Fy fy fy

Känner mig inte något bättre. Har legat på soffan hela dagen och kollat på tv och vilat. Stannar hemma från jobbet i morgon. Hoppas jag känner mig bättre då.
Sov gott!

                             

Trädet igen

                      

*sjuk*

Har haft sådan värk i kroppen dom senaste dagarna och varit så enormt trött. Igår sov jag hela kvällen så halv 9 gick jag och la mig i sängen. Har mått dåligt i natt och när jag vaknade i morse så var jag förkyld, hade inte mycket till röst och ont i halsen. Typiskt att bli sjuk på sin lediga dag. Jag som hade sett fram emot att få träffa Malin och Vincent.
Hoppas detta går över snart.
Ha en bra dag.
Kram

                                       

Tisdags morgon

Så var det tisdag igen. Skall snart i väg till jobbet, lite trött idag efter att ha blivit väkt av lilleman i natt. 
Ha en bra dag.
                    

Trädet

                  

Ny vecka

Ja så var första dagen på denna veckan snart till ända. Har varit lite dålig på att blogga det sista, har inte haft någon direkt ork. Men nu känner jag att jag är på G igen.
Träffade underbara coach Marie idag. Vi bestämde att jag skall börja att gå efter viktväktarnas program nu i stället för GI. Det står stilla just nu med GI så då är det dax att testa annat. Känns faktiskt bra. Kommer att fortsätta med GI tänket i alla fall till viss del.
Nu skall jag redigera lite foton.
Kram på er.

                   

Nääs bilder

                  

                  

Blåsigt

Nu är vi i husvagnen, vi kom ner i går. Mina föräldrar är med med sin husbil. Det blåser väldigt mycket och är rätt molnigt. Rätt så ok väder ändå.
Vi skall strax ta en promenad upp till skoaffären för mamma skall kolla på skor. Jag skall se om dom har några bra gummiskor som jag kan ha när jag promenerar. Lite foton hade jag tänk att försöka ta idag också.
Grillat blir det till middagen, jag vill ha grillad kyckling idag känner jag. Mums. Lite minikalas för mamma som fyller år i morgon skall vi ha för barnens skull. Ha en bra dag.

                                 

Äppelblomma


Trötter

Är jag idag. Var på kurs i Rawhantering i går och det var mycket information. Jätte kul var det. Kommer garranterat att fota mer i Raw nu. Kom i säng sent eftersom jag var tvungen att gå hem och testa att göra en egen bild.
Nu skall jag åka till jobbet och i eftermiddag bär det av till falkenberg. Jag och barnen skall åka ner. Mina föräldrar kommer ner en sväng med husbilen också.
Ha en bra dag.
Kram

                          

På väg

Nu är jag på språng att åka till jobbet. Skönt att det redan är torsdag.
I kväll är det kurs i Rawhantering och det skall bli väldigt kul. Jag har blivit helt besatt i att fotografera och hålla på med mina bilder.
Ha en bra dag.
Kram

                            

RAW bilder

Idag har det blivit massa Raw bilder tagna på nääs. Skall gå en kurs i morgon och få lära mig hur man gör medbilder i rawformat. Skall bli väldigt roligt.
Nu skall jag gå och lägga mig.
Sov så gott.

                                          

Nääs

Jag och Wenke skall strax ta en tur till näässlott och promenera och ta lite kort. Man får passa på när det är fint väder. Jag är ju ledig idag och det är skönt.
Har fått sådan fruktansvärd magkatarr, kan knappt äta. Har fått medicin och hoppas på att jag skall bli bättre.
Nu skall jag göra mig i ordning.
Kram på er mina vänner.

                           

Bikini

                       

Denna bikini har jag köpt mig idag. Gillade den jätte mycket.  Det gäller att man är ute i god tid om man vill ha något.

källa: Bild från Lindex Shop Online


/måndag/

Ja då var denna måndagen snart över. Idag har det varit lungt på jobbet, barnen har haft studiedag och alla lärarna på skolan har varit i skara.
Idag gick jag från jobbet och ner till Allum, det är en skön promenad. Nu skall jag snart hämta Michan hos en kompis.
Ha en fortsatt bra kväll.

image639

Min modell

image638

Hemma igen!

Då var denna dagen också gjord. Vi åkte från falkenberg runt 14. När vi kom hem gick vi till mina föräldrar och käkade middag. Det var gott med grillat. Nu är jag så trött så jag skall faktiskt ta och gå och lägga   mig.
Sov gott.

Kräft premiär

skulle man kunna tro att det är idag om man tittar på mig. Ser ut som en nykokt kräfta, illröd. Så idag blir det inte så mycket sol för min del.
Skall plocka i ordning allt här och sedan åker vi hem tror jag. Känns som man ha lite att göra hemma också.
Ha en bra dag.

Fryser

Sitter här i mitt yttertält och fryser. Jag har bränt mig lite idag och det är det som gör att jag fryser. Idag har varit en underbar dag. Vi åkte in till stan för att handla badkläder till barnen, jag köpte mig en klänning och leggings.
När vi kom tillbaka så tog vi det lite lungt och sedan blev det en promenad med barnen till glasskiosken. Väl hemma på campingen igen så gick vi ner till havet och barnen badade. Dom tyckte inte alls att det var kallt. Jag hörde att det var 19 grader i vattnet.
Till middag åt vi tacos och efteråt tog vi en fika med grannen.
Nu sitter jag här och är skit trött, funderar på att hoppa i säng snart.
I morgon är det hemfärd som gäller tyvärr.
Ha en fortsatt bra kväll.

Vilken underbar morgon

Så skönt att kunna gå upp och bara gå ut och sätta sig. Lite tungt i huvudet idag, men det var trevligt i går. Jag verkligen älskar detta livet, skulle kunna bo här när det är så här fint väder.
Nu skall vi äta frukost.
Kram

Detta är livet

Nu är jag och barnen i husvagen. Jag bara älsakr det. Har suttit ute sedan vi kom hit i det underbara vädret. 2 glas vin har det blivit och jag känner mig lite lullig. Inte van att dricka.
Men mysigt har jag.
Ha en trevlig helg.
Kram

Fredag

Ja då var det fredag. Skall jobba ett par timmar innan vi beger oss ner till husvagnen. Det blir jag och barnen som åker denna helgen, skall bli så skönt. Långa promenader med kameran skall det bli. Datan kommer förståss att åka med så jag kommer att kunna blogga.

Ha en bra dag.

Kram

image637

Ha en trevlig dag!

image636

Upprörd

Jag satt och tittade en stund på uppdrag granskning i dag och det gjorde mig väldigt upprörd. Det handlade om hur man gör när man lägger ner kistan i jorden och fyller upp med jord.
Hur kan man få bete sig på detta viset?? Att dom slår sönder kistorna med grävskopan innan dom fyller igen. Jag förstår inte hur det får gå till på detta sättet. Man skall väl för gudskull få en värdig jordfästning också, inte bli sönderslagen och utslängd från kistan så fort man kommit i jorden. Fy vad jag blev ledsen när jag hörde detta. Jag har nu bestämt mig för att inte bli begravd på detta sätt utan jag kommer att vilja bli kremerad. Talade om detta för min man också så han vet.

Såg ni programet? ?Vad tycker ni??

Underbart

Vilket väder vi har. Hoppas det får hålla i sig.

image635

Trötter

image634

Mysig promenad

Har varit ute på en promenad med Malin, det blev lite kort tagna.

image632

image633

Glass glass glass i stora lass lass lass..............

image631

Scrap & stämpelträff i Gråbo

                                  

NÄR? 4 Oktober


TID? 10-22


VAR? Gråbo Församlingshem


KOSTNAD? 250 kr


Mat, dryck och tilltugg serveras under dagen.


Det kommer ordnas utmaningar för kortmakare och scrappare.


Butiker på plats:
Pappersbiten


Anmäl senast 20/8-08  till    [email protected]


Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller.

Anmälan är bindande

Förskottsbetalning

När du gjort din anmälan skickar jag kontonummer där du sätter in pengarna.




Glass är gott

image630

Snäcka i vinbärsbuske

image629

Helt chockad

I morse ställde jag mig på vågen och blev helt chockad. Den visade på -11 kg. Jag kan inte fatta det själv. Helt otroligt.
Idag har jag varit hos min underbara coach Marie. Tack för att du finns där för att hjälpa mig. Du ger mig så mycket insperation. Längtar efter varje nytt möte med henne.
Nu skall jag i alla fall ta mig en promenad. Vi ses.

image628


Måndag i morgon

Ja då var det en ny vecka i morgon igen. Helgen har varit helt underbar och vilket väder. Hoppas att detta väder fortsätter ända fram till hösten.
Idag kom vi hem rätt tidigt då vi hade lite att göra hemma, R skulle klippa gräset och sätta upp studsmattan till barnen. Jag själv skulle tvätta. Tyvärr har det inte blivit någon skön promenad idag så jag har haft ont i huvudet och kännt mig lite hängig, kan bero på att det klipptes gräs här idag.
Men i morgon tar vi nya tag. Skall träffa min underbara coach efter jobbet i morgon, behöver det då jag känner att jag tappat motivationen vad gäller min kost. Så det är dax för lite peppning.
Nu skall jag hoppa i sängen.

Här kommer en liten bild som jag tog ute i trädgården idag.

image627

Lite bilder från helgen

image623

image624

image625

image626

Ännu en dag .......

Har passerat. Fattar inte vart dagarna tar vägen. Idag har det blivit flera promenader i det fina vädret. Först gick vi till en ny öppnad skoaffär och köpte ett par gummistövlar till C och M fick ett par tyg skor. Mormor var med så det kostade inget för mig :)
Efter det tog vi en promenad ner till Lejonet och Björnens glass café, jag var ståndaktig och åt ingen glass. Efter vi hade ätit middag tog vi oss ytterligare en promenad i det underbara vädret. Synd att det har blåst så kalt idag.
I morgon bär det av hemmåt igen, skall försöka komma hem rätt tidigt för det är ju lite att fixa med hemma också innan jobbet på måndag.
Hoppas ni haft en skön dag.
Kram

En ny dag

Så var det lördag igen. Sitter här i min ensamhet i förtältet och dricker kaffe. Vaknade 7:30 och kunde inte sova. Tycker det är rätt mysigt att kunna sitta här själv en stund.
Igår var det en bra dag. Jag var ute och promenerade med grannen, mina svärföräldrar och gubbens syster med dotter kom. Även mina föräldrar kom hit med sin husbil. Vi grillade och åt gott.
Idag är en ny dag. Kommer försöka att gå ut och ta en promenad i kombination med lite fotande.
Ha en bra dag mina vänner.
Kram

                           image622

2 maj

Skönt med en extra ledig dag. Idag skiner solen och måsarna skriker. Igår satt vi inne i vårat förtält mest hela dagen då vi hade regn. Vi skulle ha grillat kyckling, men det fick bli stekpannan i stället.

Vi har fått nya jätte trevliga grannar här nere, dom var inne hos oss i går kväll på lite kaffe,vin och öl. Dom har en tös som är lika gammal som Michaela, om har jätte kul i hop.

Sitter här med mitt kaffe nu och vara bara tvungen att blogga lite, blir förmodligen inget mer idag då mina svärföräldrar kommer.

Ha en bra fredag.

Kram


image621