Några dagar kvar

Idag är det tisdag och det har varit en lång dag. På jobbet har jag inget att göra och hemma får jag inget gjort.
Var på Viktväktarna i går och hade -0,7 på vågen. Trode jag hade gått ner mer för det känns så. Blev faktiskt lite besviken. Vägde mig efter min mamma som hade gått ner -2,5 så då är det ju inte konstigt att man blir besviken. Men nu har det gått över och vi tar nya tag denna vecka.

Nu är det inte många dagar kvar till mässan och jag börjar få panik. Känns som om jag bara går runt och får inget gjort. Har kört fast i planeringen om man säger så.
På torsdag kommer Wenke hit och hjälper mig. Hon är lite mer strukturerad. Hon skall hjälpa mig hela helgen på mässan också. Världens goaste Wenke, tur att jag har henne.

Ha det nu så bra.


Kram Eva-Lena

Slut på helgen

Sitter här nu och fundrar på vart helgen tog vägen, den sprang i väg som vanligt.Jag fick i allafall köpt mig 2 par byxor i helgen :). Jag skall vara hemma för VAB i morgon. Michaela fick feber i lördags kväll och har varit dålig i dag med så jag får vara hemma i morgon.
Då hinner jag få gjort lite inför helgens mässa. Känns som om jag har massa att göra men kommer ingen stans. Rör bara runt det. Kan bero på att detta är min första mässa och jag vet inte riktigt vad jag skall göra för att allt skall klaffa. Är skit nervös att allt kommer gå åt pipan. Ja ja jag får ta en sak i taget denna veckan.
Hopps ni alla haft en trevlig helg.

Kram Eva-Lena

Busungar

Busungar    Avslutning

Nu har jag scrappat 2 nya sidor. Jag var hos min mamma i söndags och scrappade. Så trevligt så. Jag har använt Basi greys nya papper, helt underbara. Dom har jag tagit in i shoppen. Nu håller jag på att planera för fullt för träffen som går av stapeln den 2-3 september på svenska mässan. Skall bli så kul, hoppas jag får träffa många av er.

Nu har jag gått med i viktväktarna igen. Denna gången har jag bestämt mig för att lyckas. Jag är så trött på att  vara tjock. Så nu är det bara till att äta nyttigt och börja motionera.

Nu skall jag gå och laga lite mat. Ha det så bra.

Ni missar väl inte att jag har fått in massa nyheter i butiken. Det går bra att förbeställa till mässan också. Gå in på
www.scrapgodis.se för mer info.

Ha det gott.

Kram Eva-lena

Min stora tjej

Min stora tjej


Denna Lo gjorde jag på en CC på ett amerikanskt forum. Det var den enda jag han med.
Igår fick jag åka till akuten med mig denna gången. Har så ont kring bröstet på vänster sida och så går det upp i nacken och ut i armen. Dom har tagit massa prover och det visar inget. Jag var där 23 igår ochvar hemma idag 9:30.
Dom tror att det är en muskelbristning eller en nerv som ligger i kläm. Hoppas att det försvinner snart. Skulle ha börjat jobba i dag, men så blev inte fallet. Ja man kan ju inte hjälpa om man blir sjuk.

Ha det så bra

Kram Eva-Lena

P.s Ni missar väl inte Nordiska stämpel och scrapmässan som går av stapeln 2-3 september expohallen på svenska mässan. Hoppas vi ses där :)


snart slut

Idag var min sista semester dag. På måndag börjar jag jobba. Vi har haft en jätte bra semester. Varit i falkenberg i 2 omgångar med husvagnen. Kolmården var vi i 2 dagar.
Vi trivs verkligen med att vara campare. Barnen har haft det helt fantastiskt. Vilket väder vi har haft denna sommar, hoppas vi får njuta av detta väder varje sommar fram över.


Om 3 veckor skall jag deltaga i Nordiska stämpel och scrapmässan i Göteborg. Det skall bli så kul. Hoppas på att få träffa många av er där. Håller nu på med planeringen för fullt. ¨Nya produkter är på G.

Nu skall jag hoppa i säng.


Ha det så bra.

Kram Eva-Lena

www.scrapgodis.se