litetkort

51358-7
Har idag försökt mig på att göra kort. Insperationen är inte direkt på topp.
Är hemma från jobbet idag med för att vila, hoppas jag kan gå på måndag. i helgen är det tänkt att vi skall ut och bowla o äta middag med vänner. Har precis pratat med dom och där är det sjukt. Hoppas dom kryar på sig till i morgon.  

Ja och till det här med pysslandet, hur skall man få tillbaka insperationen och kreativiteten? Någon som har bra förslag? När jag väl kommit igång så känns det bra men jag kommer sällan igång med att göra något. Kollar in massa forum för att få någon som helst insperation och visst får jag det, men när jag väl sätter mig vid mitt pyssel bord så är det som bortblåst. Ja ja det kommer väl igen.


En fråga? När ni kollar in på andras bloggar brukar ni då lägga en komentar?  Jag brukar göra det för att personen som har bloggen skall veta att man har varit där.


Kommentarer
Postat av: Martina

Hej vännen. Vilket fint kort du har gjort. Jag kan ge dig ett gäng utmaningar så kanske du kommer i gång ;-). Hoppas du får en trelvig helg. Kram på dig

Postat av: Marie

Klart man ska kommentera när man har varit inne och läst...jo, det tycker jag.

Hoppas du har en myskväll ;)

2006-02-17 @ 19:25:23
URL: http://maraij.blogg.se
Postat av: Gunvor

Jo jag brukar kommentera eftersom jag själv tycker det är kul att få kommentarer i min för tillfäller sorgligt ouppdaterade blogg (ska försöka skärpa mig i helgen).

När jag känner att inspirationen tryter tar jag fram ett gäng tidningar (både gamla och nya) och bläddrar - alltid hittar jag något som kan ge inspiration! Orkar jag inte dra igång något stort projekt gör jag i alla fall ett par ATCs - bara för att fingrarna ska få känna på gummi, bläck och papper!

Kram, Gunvor

2006-02-17 @ 21:20:30
URL: http://spaces.msn.com/gunvorsspace/
Postat av: Maria

Hur mår du Eva-Lena? Hoppas dagens vila har gjort nytta och att du känner dig lite bättre. Fy vad läbbigt med ryggprovet!
Jag har ju precis upptäckt det här med bloggar och så och tycker det är jättekul att både läsa och skriva. Tycker helt klart det är trevligt om man skriver en liten rad men är den förste att erkänna att tiden inte räcker till ibland.
Har du ingen inspiration, scraplifta rakt av. Det har hjälpt mig såååå många gånger!

Lycka till och krya på dig.

Kram

2006-02-17 @ 21:48:39
URL: http://mariaalstorp.blogg.se
Postat av: Ulrika

Hej, hej!
Vilken fin blogg du har! Har precis upptäckt denna dolda värld av bloggar ... man kan ju sitta och läsa i evigheter. Kommer in och säger "hej" ibland.

PS. Snyggt kort med snygga stämplar :)

2006-02-17 @ 22:44:26
URL: http://www.scraproom.se
Postat av: Ejris

mm försöker lägga en kammentar..just för det är så himla kul o få själv=) Hade faktiskt detta uppe å bloggen om kommentarer.
Vet oxå att man hinner inte alldit kommentera men försöka med det kommer man långt
hoppas du snart mår bättre
Kram

2006-02-18 @ 12:18:02
URL: http://ejris.blogspot.com/
Postat av: Nilla

Hej! Vilken fin blogg du har.
Detta kortet var härligt. Hur har du gjort bokstäverna. Det ser ut som embossing? Har du textat själv eller stämplat eller hur har du gjort?
Ha det bra.

2006-03-16 @ 16:58:36
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Postat av: junitjej

a, jag brukar oftast lägga in en kommentar när jag är inne på en annans blogg. Jag själv tycker att det är så kul att få kommentarer.

2006-04-11 @ 15:35:33
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Åsa

Jag brukar alltid kommentera när jag besöker en blogg!
Men tyvärr är det inte alla som gör det!!

vad det är många som håller på med "scrapping"!!

har funderat på att testa,men min fantasi är NADA!!

ha det bra!

2006-12-30 @ 05:25:31
URL: http://solsickan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback